Siirry sisältöön

Pitääkö luovaa työtäkin myydä?!

Torstaina 9.3. sukellamme monille ehkä turhaankin pelätyn aiheen pariin kun perehdymme muun muassa siihen mitä myynti käytännössä on.  Koulutuksessa tutustumme muun muassa myyntityön vaiheisiin, asiakkaiden valintaan ja tavoittamiseen ja siihen miksi myyntityössä ei voi epäonnistua.

Matkaoppaanamme myynnin maailmaan toimii Ari Holm https://myyntikoulutusturku.fi/

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Mitä, missä milloin?:

Torstai 9.3.2023

klo 9–12

VANHA RAATIHUONE/ TAIDEHALLI 3. KERROS, VANHA SUURTORI 5


 

Koulutustilaisuus on osa Okulaari-hankkeen ja Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen Turussa keväällä 2023 järjestämää maksutonta luovien alojen liiketoimintakoulutusta. Kymmenen kerran sarja toteutetaan vaihtuvissa kulttuuritiloissa keväällä aina torstaisin klo 9–12. Kokonaisuudesta voi valita itselleen sopivimmat. Kaikki osiot ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Kulttuurin kärkihanke kehittää ja edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä Turussa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutus toteutetaan yhteistyössä Okulaari-hankkeen kanssa, joka on ESR-rahoitteinen Humakin ja Turun AMK:n Taideakatemian yhteishanke luovien alojen työllisyyden parantamiseksi Varsinais-Suomessa.

otsikkokuva: Niko Vähäsarja