Siirry sisältöön

Okulaarin Sparraus torstaina 1.6.2023

Okulaari-hankkeen järjestämä maksuton yritys- ja ideasparraus järjestetään SparkUpilla, Tykistökatu 4, Turku, torstaina 1.6. klo 9-12. Sparraussessiot ovat yhteissparrauksia ja yhden session kesto on noin parikymmentä minuuttia. Voit valita sinua kiinnostavat  sparrauskerrat eri aiheista tai samastakin.

Sparrauksen teemapöydät

Okulaarin sparraussessio on jaettu kolmeen samaan aikaan tapahtuvaan teemapöytään, jotka ovat

  • Viestintä & markkinointi (Okulaarin Antti)
  • Talous & ideointi (Okulaarin Jani ja Markus)
  • Myynti, asiakashankinta, verkostot ja rahoitus (Turku Business Region / Teija Raninen, johtaja, Experience Turku.
    Turku Business Region vastaa yritysneuvonnasta Turun alueella ja tässä onkin hyvä mahdollisuus keskustella tarvitsemastasi tuesta jatkossa kun Okulaari-hanke loppuu.

Yksi sparraussessio kestää aina noin puoli tuntia. Voit valita niin monta sessiota mistä tahansa aiheesta kuin haluat, samasta tai eri aiheista. Sparraussessiot ovat yhteissparrauksia, joissa on muitakin luovan alan yrittäjiä mukana samaan aikaan. Yhteissparrauksella mahdollistamme useammalle osallistujalle paikan sparraukseen. Saman aiheen ja teeman sisällä myös muiden vastaavassa tilanteessa asiaa työstävän osallistujan kanssa keskusteleva ohjaus tuo osallistujille huomattavasti suuremman hyödyn aiheen käsittelyyn.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄLLÄ LOMAKKEELLA

 

 

Mitä, missä milloin?:

Torstai 1.6.2023

klo 9–12

SPARKUP, Tykistökatu 4, Turku

 


 

Koulutustilaisuus on osa Okulaari-hankkeen ja Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen Turussa keväällä 2023 järjestämää maksutonta luovien alojen liiketoimintakoulutusta. Kymmenen kerran sarja toteutetaan vaihtuvissa kulttuuritiloissa keväällä aina torstaisin klo 9–12. Kokonaisuudesta voi valita itselleen sopivimmat. Kaikki osiot ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Kulttuurin kärkihanke kehittää ja edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä Turussa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutus toteutetaan yhteistyössä Okulaari-hankkeen kanssa, joka on ESR-rahoitteinen Humakin ja Turun AMK:n Taideakatemian yhteishanke luovien alojen työllisyyden parantamiseksi Varsinais-Suomessa.

kansikuva: FORTYTWO on Unsplash