Siirry sisältöön

Ovi auki markkinoille!

Tuntuuko, että hukut digikanaviin ja loputtomaan sisällöntuotantoon markkinoinnissa? Onko vaikea aloittaa viestintää? Koulutuksessa annetaan malleja oikean viestin, oikean kanavan sekä oikean vaiheen tunnistamiseen sekä työkaluja oman työn suunnitelmalliseen kehittämiseen.

Case-esimerkkinä erityisesti luoville aloille kehitetty myynti- ja markkinointialusta Gigle. Inkeri Borgman esittelee Gigle-työkalun tilausohjelmien tuotteistamisen ja myyntiiin omille verkkosivuillesi. https://gigle.shop/

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Mitä, missä milloin?:

Torstaina 9.2.2023

klo 9.00–11.30

TURUN KAUPUNGINKIRJASTO, STUDIO
LINNANKATU 2

 


 

Koulutustilaisuus on osa Okulaari-hankkeen ja Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen Turussa keväällä 2023 järjestämää maksutonta luovien alojen liiketoimintakoulutusta. Kymmenen kerran sarja toteutetaan vaihtuvissa kulttuuritiloissa keväällä aina torstaisin klo 9–12. Kokonaisuudesta voi valita itselleen sopivimmat. Kaikki osiot ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Kulttuurin kärkihanke kehittää ja edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä Turussa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutus toteutetaan yhteistyössä Okulaari-hankkeen kanssa, joka on ESR-rahoitteinen Humakin ja Turun AMK:n Taideakatemian yhteishanke luovien alojen työllisyyden parantamiseksi Varsinais-Suomessa.