Siirry sisältöön

Ideamyrsky tulee!

Mitä etua yhteistyöstä on yritystoiminnassa? Minkälainen on hyvä liikeidea ja mistä se koostuu? Mistä uusia ideoita liiketoimintaan?

Lauri Koittolan kuva
Yrittäjän PT, Lauri Koittola

Muun muassa näihin kysymyksiin syvennymme Luovuudesta liiketoimintaa –koulutussarjan ensimmäisessä tilaisuudessa 12.1. Case-esimerkkinä kolmen yksinyrittäjän yhdessä perustama Yrittäjän PT, joka tarjoaa apua yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Yrittäjän PT:n Lauri Koittola myös fasilitoi tämän koulutuskerran. https://yrittajanpt.fi/

Työpajaosuudessa syvennymme osallistujien omiin liikeideoihin ja kehittelemme niitä eteenpäin yksin, ryhmässä ja asiantuntijoiden sparrauksessa. Koulutukseen voi ehdottomasti osallistua vaikka omaa liikeideaa ei olisikaan.

Kahvitarjoilu!

Ilmoittaudu mukaan tästä

Mitä, missä milloin?

Torstaina 12.1.2023

Klo 9–12

SparkUp, Tykistökatu 4, Turku

 


Koulutustilaisuus on osa Okulaari-hankkeen ja Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen Turussa keväällä 2023 järjestämää maksutonta luovien alojen liiketoimintakoulutusta. Kymmenen kerran sarja toteutetaan vaihtuvissa kulttuuritiloissa keväällä aina torstaisin klo 9–12. Kokonaisuudesta voi valita itselleen sopivimmat. Kaikki osiot ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Kulttuurin kärkihanke kehittää ja edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä Turussa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutus toteutetaan yhteistyössä Okulaari-hankkeen kanssa, joka on ESR-rahoitteinen Humakin ja Turun AMK:n Taideakatemian yhteishanke luovien alojen työllisyyden parantamiseksi Varsinais-Suomessa.

Kansikuva:  Per Lööv on Unsplash