Siirry sisältöön

Brändinrakennusta ja neuvottelutaitoa luovilla aloilla

Torstaina 20.4. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutuksessa pohditaan ja rakennetaan omaa brändiä sekä kehitetään neuvottelutaitoja. Puhujavieraaksi saamme vahvan ja kokeneen neuvottelijan, Lottaliina Pokkisen. Koulutus pidetään Vanhalla suurtorilla, Brikkalan talossa.

 

Arvopohjainen toiminta ja oma brändinrakennus

Minkä arvoinen palveluni on asiakkaalle? Millainen voi olla taidebrändi? Hinnan ja brändin yhteys, maksukykyiset kohderyhmät. Mistä sinun brändisi muodostuu ja millaisen mielikuvan annat muille? Ajatuksia ja työvälineitä oman henkilöbrändin kehittämiseen ja siitä viestimiseen.

 

Luovan alan yrittäjän neuvottelutaidot

Lottaliina Pokkinen
Lottaliina Pokkinen  (kuva:Mika Pakarinen)

Miten rahasta ja muista ehdoista kannattaa puhua? Miten välttää hankalan tyypin maine, mutta olla silti riittävän jämäkkä neuvottelija? Miten oma käyttäytymistyyli vaikuttaa neuvottelujen kulkuun?

Lottaliina Pokkinen / Tekijänoikeusjuristi ja tietokirjailija, Lehtinen Legal Oy

Lottaliina Pokkinen on koulutukseltaan viulisti ja juristi (OTL). Jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan hän on auttanut maamme eturivin artisteja, kirjailijoita ja muita luovien alojen ammattilaisia heidän sopimusneuvotteluissaan. Lisäksi Lottaliina on kysytty neuvottelukouluttaja ja on opiskellut neuvottelutaitoja muun muassa Harvardin yliopistossa. Sopimus- ja neuvottelukulttuurin kehittäjänä Lottaliina on omassa intohimoammatissaan.

 

Mitä, missä milloin?:

Torstai 20.4.2023

klo 9–12

BRINKKALAN TALO, MAISTRAATIN ISTUNTOSALI, VANHA SUURTORI 3

 


 

Koulutustilaisuus on osa Okulaari-hankkeen ja Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen Turussa keväällä 2023 järjestämää maksutonta luovien alojen liiketoimintakoulutusta. Kymmenen kerran sarja toteutetaan vaihtuvissa kulttuuritiloissa keväällä aina torstaisin klo 9–12. Kokonaisuudesta voi valita itselleen sopivimmat. Kaikki osiot ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Kulttuurin kärkihanke kehittää ja edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä Turussa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutus toteutetaan yhteistyössä Okulaari-hankkeen kanssa, joka on ESR-rahoitteinen Humakin ja Turun AMK:n Taideakatemian yhteishanke luovien alojen työllisyyden parantamiseksi Varsinais-Suomessa.